Badminton - for sjov ( begynder )

Træning for begyndere

Træningstid/sted: Onsdage fra kl. 16.00 - 18.00 i FIC Hal 4

Træner: Lærke Thylstrup

Det koster DKK. 2.000,-* at deltage i træningen

Opkrævning af kontingent sker via hjemmesiden. Du er som spiller selv ansvarlig for at klubben til enhver tid har din korrekte e-mail adresse. Såfremt du ønsker regninger udsendt med almindelig post, tillægges der kr. 50,- pr. opkrævning.

*Det er muligt er spare kr. 700,- i kontingentet ved at deltage i klubbens indtægts givende aktiviteter. Såfremt man ikke ønsker at medvirke til denne enormt vigtige del af klubbens fællesskab, frasiger man sig ligeledes retten til udbetaling af evt. tilskud til klubdragt og lignende. Desuden vil der hvis man står uden for fællesskabet ligeledes kunne blive opkrævet brugerbetaling for deltagelse i diverse arrangementer og events.

Vores nuværende fællesskabsopgaver består primært af, hjælp ved stævner, parkeringsvagter og andre indtægtsgivende arrangementer. Hvornår og hvilke fællesopgaver vi har brug for hjælp til, vil løbende blive lagt op på vores facebookside (Fredericia badminton Club). Det er eget ansvar at holde sig opdateret på fb-siden. Ved større arrangementer kan det forekomme, at vi sender en informationsmail ud, hvorfor det er vigtigt vi har jeres opdaterede mail.

Badminton - for sjov ( begynder )

  • Model nummer: Badminton - for sjov ( begynder )
  • Tilgængelighed: 28
  • DKK 2.000,00


Mulige Valgmuligheder